Wij zetten uw kind in het zonnetje tijdens een actief kinderfeestje

Outdoor Westland is gespecialiseerd in het organiseren van een uniek en actief kinderfeestje op het strand of in het bos. Al jaren zorgen wij ervoor dat uw kind een onvergetelijke uitdagend en actief feestje beleeft. Onze gediplomeerde instructeurs zorgen voor de juiste sfeer en veiligheid tijdens de activiteiten.

Wat dacht u van golfsurfen of powerkiten? Struinen door de duinen met een GPS of zelf vliegers leren bouwen en daarna testen!? Hebben de kinderen een zwemdiploma? Dan kunnen ze de zee in met een surfplank of raftboot! Nog te jong of hebben ze nog geen zwemdiploma? Dan plaatsen we een spannende opblaasbare survivalbaan van 25 meter lang op het strand, gaan we klimmen of we gaan schat zoeken! Klik hier voor een overzicht van al onze activiteiten!

Locaties

Wij organiseren kinderfeestjes op diverse locaties. Onze vaste locatie is het strand van Hoek van Holland maar wij komen ook met grote regelmaat op het strand van Scheveningen, Kijkduin of Westland. Eigenlijk is het bijna overal mogelijk om een geslaagd kinderfeest te organiseren.

Activiteiten

Uiteraard organiseren wij voornamelijk een actief kinderfeestje. Boogschieten, klimmen, windsurfen, powerkiten of raften. Zomaar een greep uit onze activiteiten die uitermate geschikt zijn voor kinderfeestjes. Ook voor de aller kleinste hebben wij leuke uitdagende spelletjes die op het strand te spelen zijn. Voor een overzicht van al onze activiteiten, klik hier.

Mogelijkheden Outdoor Westland actief kinderfeestje

– Vanaf 5 personen mogelijk
– Diverse activiteiten die erg geschikt zijn zoals bijvoorbeeld golfsurfen en powerkiten
– Zeer voordelige tarieven, vanaf €7,50 per kind
– Uit te breiden met een patatje, pannenkoek of een BBQ na afloop
– Op een groot aantal locaties mogelijk. O.a. Hoek van Holland, gehele Westland en Scheveningen
– Professionele begeleiding met ervaring in het begeleiden van kinderen

De prijs van een kinderfeestje is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Wij organiseren kinderfeestjes op het strand van Hoek van holland, het gehele Westland en Scheveningen. Wil je meer informatie, een offerte of direct boeken? Vul dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Contactinformatie

Outdoor Westland
Maasdijk 212
2691 NZ ‘s-Gravenzande

T: 06 38 50 72 52
info@outdoorwestland.nl
www.outdoorwestland.nl