Boogschieten

Boogschieten, wie schiet er in de roos

Boogschieten is de activiteit die niet kan ontbreken tijdens een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en íedereen kan het. Onder toezicht va neen gediplomeerde instructeur leren wij iedereen op juiste manier boogschieten. Aanleggen, spanning op de draad, richten en daar gaat de pijl richting het bord!

Boogschieten kan prima op het strand waar we een beschutte locatie hiervoor opgebouwd hebben op onze vaste locatie in Hoek van Holland. Ook op onze eigen buiten locatie in ‘s-Gravenzande hebben we een complete boogschietbaan opgebouwd staan. Op deze locaties kan iedereen op een veilige en verantwoorde manier leren boogschieten!

Uw veiligheid staat bij het boogschieten voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Boogschieten voor kleine en grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al boogschieten vanaf vier personen. Maar ook voor grote groepen is boogschieten een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het boogschieten combineren met bijvoorbeeld Raften, klimmen of kitebuggyen. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Boogschieten is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
Boogschieten verzorgen wij in Hoek van Holland en op onze buitenlocatie in ‘s-Gravenzande. Andere locaties zijn mogelijk in overleg. De prijs van boogschieten is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.