SUPclinic

Stand Up Paddle Surfen

Stand Up Paddle Surfen, ook wel suppen, is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank en een peddel.

Professionele surfinstructeurs leren u de basisvaardigheden van deze speciale ontspannende sport, waarna u zelf de golven mag trotseren.
In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. Deze peddel is zo’n 180 cm tot 200 cm lang. De surfer staat daarbij op de surfplank. De peddel kan gemaakt zijn van hout, van kunststof of van aluminium en is drijvend.

Stand Up Paddle Surfen is voor iedereen

De surfplank die gebruikt wordt is langer dan 3 meter en heeft een volume van minstens 160 liter, om er voor te zorgen dat de golfsurfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen. Stand up paddle surfen kan gedaan worden in zowel grote golven, kleine golfjes als op binnenwater. Zo is het mogelijk om te suppen op zee bij Hoek van Holland, Scheveningen of in het Westland op diverse plassen en vaarwaters.

Suppen met uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje in het Westland, Hoek van Holland of Scheveningen?

Suppen verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van geheel Westland of Scheveningen. Ook kan deze activiteit prima op een meertje plaats vinden. De prijs van suppen is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Suppen is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.