Windsurfen

Windsurfen, een feest voor jong en oud!

Windsurfen komt weer helemaal terug! Ervaar hoe het is om op de plank te staan, je balans te houden en met een zeil en een beetje wind vooruit te komen. Binnen 2 uur vaart bijna iedereen heen en weer! Deze activiteit is prima als vervangende gymles of als compleet sport programma. Windsurfen kan op diverse locaties in het Westland of geheel Zuid Holland.

Wie vaart het snelst heen en weer?

Windsurfen is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur en spektakel. Met spierkracht gaat u samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de wind. De complete uitrusting wordt verzorgd en uiteraard krijgt iedereen een warm wetsuit aan

Uw veiligheid staat bij het Windsurfen voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Windsurfen voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al Windsurfen vanaf 4 personen. Maar ook voor grote groepen is Windsurfen een echte aanrader voor kinderfeestje of vrijgezellenfeest, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het Windsurfen combineren met bijvoorbeeld Powerkiten. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Windsurfen is een echte aanrader voor uw:

  • Klassenuitje
  • Kinderfeestje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
Windsurfen verzorgen wij op diverse meertjes in het Westland en geheel Zuid Holland. Zoals onderanderen de Krabbeplas bij Vlaardingen. De prijs van Windsurfen is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.