Betrouwbaar

Outdoor Westland is alweer 8 jaar de betrouwbare partner voor de organisatie en uitvoering van uw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of schooluitje in het Westland.

Vanuit ons kantoor in het Westland organiseren we op maat gemaakte uitjes. Op het strand van Hoek van Holland, het gehele Westland of Scheveningen komen wij met onze activiteiten. Wij maken geen onderscheid in mensen. Voor iedereen hebben wij passende activiteiten. Actief, minder actief, jong en oud. Iedereen kan bij ons een uitdagend avontuur beleven waar nog lang over na gepraat zal worden.

Heeft u speciale wensen? Het kan allemaal…al onze uitjes zijn maatwerk…het gaat om de perfecte dag.

Activiteiten in het Westland, Hoek van Holland, of Scheveningen.

Outdoor Westland werkt samen met Strandpaviljoen de Globetrotter op het sportstrand van Hoek van Holland. Deze locatie is uitermate geschikt voor al onze activiteiten. Op onze eigen buitenlocatie in ’s Gravenzande organiseren we onder andere klimmen en boogschieten. Deze locatie is op loopafstand van het Staelduinsebos wat een perfecte locatie is voor de activiteit Shoot Out. Tevens kunnen wij dankzij onze betrouwbare samenwerkingspartners op bijna elke locatie de innerlijke mens ook verzorgen. Een hapje en een drankje of een complete feestavond, wij hebben de ervaring om deze perfect en volgens uw verwachting uit te voeren.

Veiligheid staat voorop

Bijna alle activiteiten hebben we in eigen beheer hierdoor beschikken we over de nieuwste, modernste en veiligste materialen. Outdoor Westland werkt samen met verschillende partners. De partners waar we mee samenwerken voldoen allen aan onze hoge eisen. Onze medewerkers zijn vol enthousiasme en bezorgen u een onvergetelijke dag. Bij ons weet u zeker dat uw uitje verloopt zoals is afgesproken!

Compleet dagje uit

Wilt u er een compleet dagje uit met eten en drinken van maken? Dat kan!  Langs de gehele kust en door het hele land werken wij samen met strandpaviljoens en restaurants. Dankzij deze samenwerkingsverbanden kunnen wij u overal een complete dag aanbieden. Van koffie tot het afsluitende afzakkertje, alles wordt geregeld! Voor het eten even douchen en omkleden? Het kan allemaal, de meeste locaties beschikken over kleedkamers, toiletten en douches.

Heeft u de voorkeur voor een bepaald paviljoen, laat het ons weten. Wilt u een perfect georganiseerd uitje plannen met de ruimste keuze aan activiteiten? Neem dan contact met ons op!

Contactinformatie

Outdoor Westland
Maasdijk 212
2691 NZ ‘s-Gravenzande

T: 06 38 50 72 52
info@outdoorwestland.nl
www.outdoorwestland.nl