Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen.

Wij raden aan om altijd makkelijk kleding te dragen (geen pantalon of rok) Voor het blokarten / kitebuggyen raden we aan om altijd regenkleding en handschoenen mee te nemen.

Al onze locaties beschikken over een ruime parkeergelegenheid, die voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Helaas is het niet mogelijk om bij ons te pinnen. Betalen per factuur is daarentegen alleen mogelijk voor bedrijven/instanties.

Het is niet mogelijk om als particulier per factuur te betalen. U hoeft niet vooraf te betalen. Omdat de groepsgrootte vaak erg varieert, wordt er aan het eind van de dag betaald. Het aantal personen dient 4 dagen van te voren definitief doorgegeven te worden. Als bedrijf of instelling ontvangt u de factuur na de activiteiten per post of email.

Indien u bij uw reservering aangeeft wat de speciale wensen zijn wat betreft het eten, kunnen wij dit uiteraard voor u regelen. Ook stellen wij het op prijs wanneer u ons op de hoogte brengt van eventuele beperkingen van de deelnemers, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

U krijgt een e-mail ter bevestiging waarin de adresgegevens en telefoonnummer terug te vinden zijn.

Wij zijn een bedrijf dat alleen op afspraak geopend is. Wij hebben geen vaste openingstijden. In goed overleg kunnen wij op ieder moment in de week, speciaal voor u open gaan. Onze voorkeur gaat uit naar: minimaal een week van te voren te reserveren, in verband met onze planning.

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens de geldende veiligheidsregels. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen.

Wij bieden iedereen die enthousiast is, iets aan op zijn/haar niveau en fysieke mogelijkheden. Wij raden u aan om eventuele fysieke beperkingen te melden bij de instructeur, zodat deze hier rekening mee kan houden. Wij proberen er altijd voor de zorgen dat iedereen een leuke dag heeft.

Wij hebben voor iedereen iets passends. Volwassenen, kinderen, families, vrijgezellen, scholen en bedrijven kunnen wij een volledig passend programma aanbieden. Wanneer u op zoek bent naar een leuke, gezellige en uitdagende daginvulling bent u bij Outdoor Westland aan het juiste adres.