Locatie

Outdoor Westland en Lodge 25 bieden u een heerlijke en onbezorgde dag op een absolute toplocatie op het sportstrand van Hoek van Holland. Aan álles is gedacht. Een privé terras voor groepen, een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen, een heerlijke keuken, een ruim en gratis parkeerterrein op loopafstand en parkeerplaatsen voor mindervaliden pal om de hoek. Tevens zijn er bovendien kleedkamers en warme douches, zodat u opgefrist verder kunt genieten.
Ook beschikt Outdoor Westland over een eigen buitenlocatie. Op deze locatie is het mogelijk om boogschieten en klimmen te combineren. Deze buitenlocatie ligt op loopafstand van het Staelduinsebos wat een top locatie is voor de activiteit Shoot Out of een mooie speurtocht voor de kinderen.

Het héle jaar door op diverse locaties

Voor de activiteiten van Outdoor Westland kunt u het héle jaar door reserveren. Gedurende het strandseizoen (van medio maart tot medio oktober) vinden de activiteiten meestal plaats op het strand van Hoek van Holland, met Beachclub Lodge 25 als uitvalsbasis. Maar u kunt ook kiezen voor een ándere locatie langs de Westlandse kust, Kijkduin of Scheveningen. Bijvoorbeeld nabij één van onze partnerpaviljoens, die ook buiten het strandseizoen geopend zijn. Daarnaast beschikken we een eigen buitenlocatie waar diverse activiteiten mogelijk zijn en vandaar uit is het Staelduinsebos op loopafstand bereikbaar wat een erg mooie locatie is voor diverse buitenactiviteiten.

Outdoor Westland adviseert u graag en regelt het tot in de puntjes.

Klik op onderstaande foto’s om te kijken wat Outdoor Westland op deze locaties allemaal organiseert.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland
Vrijgezellenfeestje Westland
Uitje Strand Westland
Vrijgezellenfeest Scheveningen
Bedrijfsuitje Westland