Beachgames Hoek van Holland, Westland, Kijkduin en ScheveningenBeachgames, de ultieme samenwerkingsspelen

Nieuw in ons assortiment zijn de Beachgames! Met je team speel je minimaal 6 leuke strandspellen en gaat de overall winnaars er vandoor met de beker en medaille.  Een heuse competitie ontwikkeld zich op het strand en voor iedereen zijn de activiteiten toegankelijk. In overleg worden er leuke spellen gekozen. Er is keuze uit o.a. ultimate frisbee, touwtrekken, beachvolleybal en nog veel meer leuke activiteiten.

Wie wint de trofee?

Beachgames zijn een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur, teamwork en spektakel. Met spierkracht en uithoudingsvermogen gaat u samen met collega’s of vrienden de strijd aan voor de overwinning. Na afloop genieten

Uw veiligheid staat bij de Beachgames voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Beachgames voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt kiezen voor Beachgames vanaf 10 personen. Maar ook voor grote groepen zijn onze Beachgames een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeest, om maar iets te noemen. Beachgames zijn ook prima te combineren met andere activiteiten. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Beachgames zijn een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
De Beachgames verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg. De prijs van de Beachgames  is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.