Veiligheid

Dat staat bij ons voorop!

Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Outdoor Westland beschikt over de nieuwste, modernste en veiligste materialen. Veiligheid staat bij ons voorop! Door via een vaste structuur en met richtlijnen te werken, is de kans dat er iets gebeurt klein.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan zijn we daar op voorbereid. Er zijn altijd instructeurs aanwezig die beschikken over een EHBO, BHV en reanimatie certificaat.

Richtlijnen volgen

Onze instructeurs bepalen altijd vooraf of de omstandigheden veilig genoeg zijn om de activiteit door te laten gaan. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat door slechte weersomstandigheden een activiteit onveilig wordt en daardoor niet door kan gaan. Mocht een instructeur besluiten om de activiteit af te blazen, dan moeten zijn/haar adviezen altijd opgevolgd worden. Gebeurt dit niet, dan zijn wij niet aansprakelijk!

Alternatieven bij slechte (weers)omstandigheden

Wij kunnen vrijwel altijd drie dagen van te voren bepalen of de omstandigheden voor een activiteit toereikend zijn. Wanneer de voorspellingen van te voren al dusdanig slecht zijn, dan wordt er in overleg met u naar een alternatief programma gezocht of het uitje wordt verplaatst.

Mocht op de dag zelf blijken dat de omstandigheden onverhoopt slecht zijn, dan bieden we in overleg met u een alternatief programma aan. Voorbeeld: wanneer er te weinig wind is om te kitebuggyen kan er in overleg met u besloten worden om te gaan raften. Mocht het aangeboden alternatief bij voorbaat niet voldoen aan uw eisen, dan kunnen we de dag verplaatsen of annuleren. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Hoe kun je ons bereiken?

Logo Outdoor Westland

Maasdijk 212
2691 NZ ‘s-Gravenzande
(Nederland)

Telefoon: 06 38 50 72 52
E-mail: info@outdoorwestland.nl

Volg jij onze Socials?