's-Gravenzande

Jouw uitje of feest hier organiseren?

Aan de kust van ‘s-Gravenzande

‘s-Gravenzande heeft een breed 3 kilometer lang zand strand met 3 strandopgangen: Arendsduin, Beukel en Vlugtenburg. Slag Arendsduin is de meest noordelijke en ligt tegen de plaats Monster aan. Slag Beukel is de grootste strandopgang van ‘s-Gravenzande, en slag Vlugtenburg is de meest zuidelijke tegen Hoek van Holland aan. In 2009 werd het strand van gemeente Westland uitgeroepen tot ‘Schoonste Strand van Nederland’.

Bereikbaarheid

‘s-Gravenzande is dankzij de A20 en de Maasdijk prima te bereiken. Vlak bij de diverse strandopgangen zijn er parkeerplaatsen waar tegen betaling de auto geparkeerd kan worden. Op erg mooie dagen in de zomer kan er file staan richting het strand.

Activiteiten

Op het strand van ‘s-Gravenzande organiseren we de volgende activiteiten

Horeca

Op het strand van ‘s-Gravenzande werken we met diverse strandpaviljoens samen. Van eenvoudig maar doeltreffend tot luxueus en compleet. Zo werken we uitgebreid samen met Strandpaviljoen BeachLine. Voor iedereen is er een passende oplossing te bedenken. Wil je een rustig strand met meer dan genoeg ruimte voor een spetterend uitje? Kies dan voor ‘s-Gravenzande

Ontdek onze andere activiteiten locaties

Misschien zin in één van onze activiteiten?

Hebben we je overtuigd? 😉

We maken graag een voorstel op maat voor je!