Corona Activiteiten

Sportieve 1.5. meter afstand activiteiten

1.5 meter activiteiten

De huidige crisis houdt de evenementenbranche in zijn greep. Gelukkig staat Outdoor Westland bekend om haar inventiviteit en aanpassingsvermogen.

Wij hebben tal van alternatieven waarmee wij binnen de opgelegde richtlijnen kunnen knallen op het strand wanneer het weer is toegestaan. Speciaal voor jullie vrijgezellenfeesten, teambuilding uitjes, bedrijfsuitjes, vriendendag, een familiedag of kinderfeestjes hebben wij een top zeven 1,5 meter sportieve activiteiten samengesteld.

Top 7 van 1,5 meter Activiteiten!

Powerkiten

Weer zo’n spectaculair onderdeel! Powerkiten met Nasawings & matrassen! Starten met mini kites om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens steeds grotere Powerkites tot meer dan 8 m2! Even zelf de lucht in? Kijk maar uit! Voor je het weet hang je in de lucht en maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog!

Hoe werkt het? Na een korte uitleg door onze instructeurs op het strand over het gebruik van de powerkite, gaat u zelf in kleine groepjes (op gepaste afstand van elkaar) aan de gang. Gedurende de les kunt u overstappen naar grotere en krachtigere vliegers. Grote powerkites voor mensen die echt de kracht van de wind willen voelen en de kleinere powerkites voor de mensen die meer ontspannen willen powerkiten.

Blokarten

Blokarten is de snelste en makkelijkste Beach Funsport van dit moment! Te beoefenen voor zowel jong als oud! In nog geen vijf minuten race je al in onze Blokarts over het strand met soms wel snelheden van wel 90 km per uur!

Laat je meevoeren door de wind, het brede strand, de zon, je vrienden of collega’s. Onze instructeurs nemen je mee in de geheimen van de natuurkrachten.

Golf surfen

Wij laten je op een ongekende manier het tegendeel zien op een strandlocatie naar wens. Surfen is erg populair in Nederland en velen zijn het jaar rond te vinden op het water. In de zomer genieten van het mooie weer en in de winter is het enorm gaaf met hoge golven. Want het belangrijkste is natuurlijk de hoogte van de golven: hoe hoger de golf, hoe meer sensatie, maar ook met rustige branding kan je prima surfen.

De cursus golfsurfen start met uitleg van de theorie, om vervolgens met deze kennis de zee op te gaan. In het water worden door onze instructeurs tips gegeven over geschikte golven. Als je weet welke golfen je moet pakken is het vanaf dan een kwestie van timing en doorzettingsvermogen. Onze clinic Golfsurfen is een echte aanrader voor iedereen!

Bubbel voetbal

Een middag lachen, gieren en brullen? Dan ben je bij bubblevoetbal aan het goede adres! Bij bubblevoetbal zit iedereen in een opgeblazen bubbel en wordt er een partijtje voetbal gespeeld. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot met zo’n grote opgeblazen bubbel om je heen. Het voetballen zal een spannende, maar vooral een heel gezellige wedstrijd worden, waarbij iedereen het naar zijn zin heeft.

Als opgeblazen bal, bots jij al je tegenstanders van het strand. Letterlijk en figuurlijk, rollend van het lachen is het de kunst om ook nog even te scoren. Bubblevoetbal is hilariteit ten top. De enige deuken die worden opgelopen zijn die in ieders ego.

Suppen

Heerlijk ontspannen tijdens een Suples met genoeg ruimte ertussen. Ervaar hoe het is om op een grote surfplank te staan en je balans te houden. Je blijft op deze plank dus staan en beweegt je voort met 1 peddel. Na een korte introductie gaan we of proberen wat golven te rijden of maken we een toch langs te mooie kust.

Na afloop heb je zeker een voldaan gevoel en ben je helemaal tot rust gekomen.

Branding kano

Spelen met de golven zitten op een kano. Onze sit on top kano’s zijn zeer veilig aangezien je niet vast zit en wanneer je omvalt gelijk los bent van je kano. Iedereen kan hier dus aan meedoen.

Eerst proberen we door de branding te komen en daarna surfen we terug naar het strand!

Dit gaat ook steeds makkelijker en is super gaaf!
Ook hier starten we met een korte introductie en letten we goed op de afstand tussen elkaar!

Kitebuggy

Met kitebuggy gaan we racen over het strand! Spectaculair en uitdagend maar wel voor iedereen goed te doen. We starten namelijk met het onder de knie krijgen van de vliegers en na ongeveer 30/45 minuten stappen we in de buggy’s en gaat het echte werk beginnen.
We rijden over het mooie strand van Hoek van Holland en zetten voor jullie een gaaf parcour uit en het mooie is, we voldoen aan de RIVM richtlijnen met deze activiteit!

Hebben we je overtuigd? 😉

We maken graag een voorstel op maat voor je