Blokarten Hoek van Holland en het WestlandBlokarten, spelen met de wind en racen over het strand

Blokarten over het strand in een zee van ruimte, dát is blowkarten. En íedereen kan het. Na een korte introductie van professionele instructeurs scheert u behendig langs de branding van Hoek van Holland, Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande, Ter Heijde of Monster. Blokarten is een avontuur waarover u nog lang zult napraten.

Blokarten, is één van de populairste strandactiviteiten van het moment. En dat is niet voor niets want iedereen kan eraan meedoen, jong en oud. Blokarten vraagt om wind en ruimte en die zijn er op het Hoek van Hollandse strand volop. En Blokarten mag dan een unieke ervaring zijn, ervaring heeft u zéker niet nodig. Onze instructeurs leren u in een mum van tijd hoe u het uiterste uit uw buggy kunt halen. Snelheid maken, draaien en keren… U heeft het blokarten zó onder de knie, zodat u maximaal kunt genieten van deze fantastische strandactiviteit. En oh ja, bij Outdoor Westland kunt u het héle jaar blokarten. Dus ook in de winter.

Uw veiligheid staat bij het Blokarten voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Blokarten voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al Blokarten vanaf twee personen. Maar ook voor grote groepen is Blokarten een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het Blokarten combineren met bijvoorbeeld Raften. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

U kunt al Blokarten vanaf €22,50 per persoon.

Blokarten is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
Blokarten verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van het Westland. Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande en Vlugtenburg. Blokarten kan al vanaf €22,50. Vul het contactformulier in en dan sturen wij binnen 24 uur een passende offerte of bel naar 0638507252