Brandingkano

Branding kano in de Noordzee

Branding kano is kanoen dat is ontstaan bij gebrek aan wildwater rivieren in Nederland. Banding kano is populaire sport geworden langs de Nederlandse kust van Hoek van Holland, Westland en Scheveningen. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish…Dé perfecte uitdaging: wie is er weer als eerste terug op het strand zonder om te slaan….

Wie durft de branding te trotseren?

Deze activiteit is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur en spektakel. Met spierkracht gaat u samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de Noordzee. De complete uitrusting wordt verzorgd en bestaat uit helmen, wetsuits en zwemvesten.

Uw veiligheid staat bij het Branding kano voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Branding kano voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al Branding kanoen vanaf 4 personen. Maar ook voor grote groepen is Branding kano een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeest, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het Branding kano combineren met bijvoorbeeld Powerkiten. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Branding kano is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
Branding kano verzorgen wij in Hoek van Holland, Scheveningen en het strand van Westland. De prijs van Branding kano is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.