Kitebuggy Westland

Kitebuggy, spelen met de wind en racen over het strand

Kitebuggyen over het strand in een zee van ruimte, dát is kitebuggyen. En íedereen kan het. Na een korte groepsles (ongeveer 30 minuten) van professionele instructeurs scheert u behendig langs de branding van Hoek van Holland, Vlugtenburg, ‘s-Gravenzande, Ter Heijde of Monster. Kitebuggy is een avontuur waarover u nog lang zult napraten.

Kitebuggy, is één van de populairste strandactiviteiten van het moment. En dat is niet voor niets want iedereen kan eraan meedoen, jong en oud. Kitebuggy vraagt om wind en ruimte en die zijn er op het Hoek van Hollandse strand volop. En kitebuggy mag dan een unieke ervaring zijn, ervaring heeft u zéker niet nodig. Onze instructeurs leren u in een mum van tijd hoe u het uiterste uit uw buggy kunt halen. Snelheid maken, draaien en keren… U heeft het kitebuggyen zó onder de knie, zodat u maximaal kunt genieten van deze fantastische strandactiviteit. En oh ja, bij Outdoor Westland kunt u het héle jaar kitebuggyen. Dus ook in de winter.

Uw veiligheid staat bij het Kitebuggyen voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Kitebuggy voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al Kitebuggyen vanaf vier personen. Maar ook voor grote groepen is Kitebuggyen een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of familiedagen, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u het Kitebuggyen combineren met bijvoorbeeld Raften. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Kitebuggyen is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
Kitebuggyen verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg. De prijs van kitebuggy is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.