Powerkiten: vliegeren en vliegen op het strand van Westland, Scheveningen of Hoek van Holland

Powerkiten op het strand van het Westland, Scheveningen of Hoek van Holland. De wind heeft er vrij spel en u heeft er álle ruimte om te vliegeren en te vliegen. Een fantástische ervaring. Hakken in het zand om uw powerkite in bedwang te houden, of meespringen en twintig meter verder weer zachtjes worden neergezet. Powerkiten is leuk en spannend tegelijk. En bovendien veilig. Onze professionele instructeurs maken u snel vertrouwd met de powerkite. De grootte van de powerkite wordt afgestemd op windkracht en leeftijd. Dus jong en oud, íedereen kan powerkiten.

Powerkiten is intensief en spectaculair. En met de moderne powerkites van tegenwoordig is succes verzekerd. Hard rennen en hopen dat-ie de lucht in gaat is er niet meer bij. Bij Outdoor Westland maken we gebruik van de beste en nieuwste powerkites. Matrasvliegers, Nasa Wings en Stormvliegers. Stuk voor stuk 2-, 3- of 4-lijnsvliegers die uitstekend te besturen zijn. Uw powerkite reageert op élke beweging die u maakt. Daarom krijgt u eerst een korte (groeps)les van een professionele instructeur, die u snel de juiste techniek leert om veilig met de powerkite aan de slag te gaan. Bij Outdoor Westland kunt u het héle jaar powerkiten, dus ook in de winter.

Uw veiligheid staat bij het powerkiten voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daaromwerken volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Solo powerkiten of in groepsverband

Bij Outdoor Westland kunt u solo powerkiten of in groepsverband, bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitjen vrijgezellenfeest, kinderfeest of een uitje met de vriendenclub. Over de wind hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken, want die is er op het strand van Hoek van Holland, Westland of Scheveningen vrijwel altijd. Bovendien zorgen we voor alle zekerheid voor een leuk alternatief programma, zodat uw groepsuitje nooit in het water kan vallen. U kunt het powerkiten sowieso combineren met één (of meerdere) van de ruim 20 andere activiteiten en spelprogramma’s van Outdoor Westland. Kitebuggy bijvoorbeeld, één van de andere toppers van dit moment. Als u even belt met 0638507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Powerkiten is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Vrijgezellenfeest
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering

Powerkiten verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van geheel Westland of Scheveningen. De prijs van Powerkiten is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.