Raften
Raften in het Westland, Hoek van Holland of Scheveningen

Raften, actie in de golven

Brandingraften is raften dat is ontstaan bij gebrek aan wildwater rivieren in Nederland. Deze activiteit is razend snel erg populair geworden langs de Nederlandse kust. Met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid de zee in. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht om de boei, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish…Dé perfecte uitdaging: welke vrienden of collega’s werken het beste samen? Raften is op diverse locaties mogelijk. Onder ander Hoek van Holland, Scheveningen en het strand van Westland zijn ideaal om te raften.

Wie durft de branding te trotseren?

Raften is een echte groepsactiviteit die staat voor avontuur, teamwork en spektakel. Met spierkracht gaat u samen met collega’s of vrienden genieten van de kracht van de Noordzee. De complete uitrusting wordt verzorgd en bestaat uit helmen, wetsuits en zwemvesten. Omkleden is geen probleem, wij beschikken over een aparte ruimte inclusief douches.

Uw veiligheid staat bij het Raften voorop!

Bij Outdoor Westland staan professionaliteit en veiligheid voorop. Daarom werken wij volgens een TÜV gecertificeerd veiligheidssysteem en bieden u de zekerheid van gekwalificeerde instructeurs, veilige en goed onderhouden materialen, en een goede zorg voor natuur en milieu.

Raften voor grote groepen

Bij Outdoor Westland kunt u al Raften vanaf 6 personen. Maar ook voor grote groepen is deze activiteit een echte aanrader voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeest, om maar iets te noemen. Wilt u nóg meer spektakel voor uw groepsuitje? Dan kunt u deze activiteit combineren met bijvoorbeeld Powerkiten of kitebuggy. Outdoor Westland biedt ruim twintig strandactiviteiten en spelprogramma’s. Voor ieder wat wils, dus. Als u even belt met 06-38507252 vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden.

Raften is een echte aanrader voor uw:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding
  • Familiedag
  • Kinderfeestjes
  • Actieve vergadering
Raften verzorgen wij in Hoek van Holland en langs de stranden van het Westland. De prijs van deze activiteit is afhankelijk van de groepsgrootte en het soort programma. Meer informatie, een offerte of direct boeken? Bel 06-38507252 of vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.