Terugblik op een niet normaal jaar!

Wat begon als een veel belovend jaar met diverse boeking al in januari ontpopte zich al snel in een heel bijzonder jaar. Het nieuwe normaal vanaf halverwege maart, horeca gesloten, geen grote groepen en 1,5 meter afstand heeft ons seizoen bepaald.
Gelukkig hebben we snel geschakeld en de activiteiten dusdanig aangepast zodat we ook met 1,5meter afstand corona proof de activiteiten konden aanbieden. Zo hebben we nog diverse vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes mogen organiseren ook met horeca. Helaas, vanaf eind september wanneer de besmettingen weer toenamen, werden er weer boekingen geannuleerd. Niks aan te doen en voor ons als de bedrijven niet leuk.

Wat gaat 2021 ons brengen, wij weten het niet en houden alle berichtgevingen nauwlettend in de gaten. We gaan onze activiteiten wel uitbreiden met o.a. kitewingbuggy en flyboarden. Beide uiteraard coronaproof en een hele mooie aanvulling en tegenhanger van blokarten. We gaan ook in de winter lekker door met bokarten en kitebuggyen en kijken uit naar een normaal zomerseizoen zonder beperkingen.


Tot snel,